Kartice spodbudnih misli Sr(e)čni otroci

22.20

Kartice spodbudnih misli za majhne in velike otroke naslavljajo svetove samopodobe, čustev, hvaležnosti, vrednot, čuječnosti in rastoče miselnosti. Njihov namen je, da otroke nežno spodbudijo in podprejo. Vodijo jih k sprejemanju sebe in njihove mavrice čustev, spodbujajo izražanje hvaležnosti, jih vračajo v trenutek tukaj in zdaj ter podpirajo razmišljanje, ki jih vodi k občutenju zadovoljstva in sreče.

So priložnost, da otrok vsak dan sliši spodbudne misli, s pomočjo katerih lažje stopa skozi vsakdanje izzive in vodi spodbuden pogovor z najpomembnejšo osebo v njegovem življenju – sam s seboj.

 

Kategorija:

»RASTEJO« Z OTROKOM

Kartice z otrokom »rastejo«, saj je v kompletu 20 kartic s preprostejšimi mislimi in 20 takšnih, ki so malce daljše in/ali potrebujejo več razmisleka. Lahko jih, po svoji presoji,razdelite in otrok nekaj časa uporablja le tiste kartice, ki so zanj že primerne.

PERSONALIZIRANE

V komplet so dodane 4 »prazne« kartice, na katere otrok/otroka/otroci zapiše(ta/jo) svoje misli in tako kartice zares postanejo njegove/njune/njihove.

»ČAROBNE«

Čar misli na karticah je v tem, da jih lahko otrok ob ponovnem branju razume drugače. Zelo dragocene pa so tudi kot iztočnica za pogovor z otrokom in odkrivanje njegovega sveta. Kako razmišlja, kaj čuti, kaj ga veseli in kaj morda skrbi?

UPORABA

Uporaba kartic je prepuščena otrokovi domišljiji. Ko že zna brati, jih lahko povsem samostojno uporablja. Zato navodila za uporabo karticam niso priložena – zgolj namig kako jih najraje uporabljata deklici, ki sta jih pomagali ustvarjati.

ZA KOGA?

Za majhne in velike otroke. In tudi za vse odrasle, ki si še dovolijo slišati otroka v sebi.
So tudi izjemen pripomoček v vzgoji in izobraževanju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kartice spodbudnih misli Sr(e)čni otroci”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Istraživanja pokazuju da joga kod djece poboljšava fokus, pamćenje, samopoštovanje, uspješnost i ponašanje.

Mali Ganeša kartice nude zabavan način, kako djecu kroz igru oduševiti s jogom.