ZABAVA, DRUŽINSKA DELAVNICA

IN PREDSTAVITEV NOVE KNJIGE MALI GANEŠA IN NJEGOVA SKRIVNOST

Mali Ganeša praznuje 7. rojstni dan

Letos praznujemo že sedmi rojstni dan in prav za rojstni dan je izšla tudi prva knjiga. Ob tej priložnosti pripravljamo družinsko delavnico za otroke in starše. Družinske delavnice so naša stalnica že nekaj časa, ta pa bo posebna, saj nas poleg pravljične joge in delavnic, čaka še predstavitev nove knjige Mali Ganeša in njegova skrivnost, zabava in druženje. Te delavnice res ne smeš zamuditi!

 

Predstavitev nove knjige

Kaj vse nas čaka na dogodku:

PRAVLJIČNA JOGA

Otroke bomo popeljali v svet pravljične joge, spoznali bomo preproste, a učinkovite jogijske položaje, igrive tehnike dihanja, s katerimi ozavestijo svoj dih in prepoznajo kako dihajo v različnih situacijah, številne tehnike za sprostitev in moč pozitivnih besed. Pravljica nas bo naučila kako se soočamo s svojimi čustvi, kako ostanemo zbrani in s pogumom premagujemo življenjske izzive ter potujemo ciljem naproti.

PREDSTAVITEV KNJIGE

Maja Podpečan, avtorica knjige bo razložila namen knjige, kako jo uporabljati z otroki doma, v vrtcu ali šoli. Kakšne so njene koristi in zakaj je dobro otroke opolnomočiti s tehnikami, ki so uporabljene v knjigi. Knjigo in njene koristi bodo predstavile tudi izbrane gostje, ki so strokovnakinje iz različnih področij, dela z otroki. Odgovorile bodo na vsa vaša vprašanja.

Dobili boste konkretne nasvete, ideje in predloge za delo z otroki.

USTVARJANJE IN IGRA ZA OTROKE

Otroci se bodo lahko zabavali v različnih ustvarjalnih kotičkih: barvanju velikanske pobarvanke, sestavljanju puzzlov Pozdrav soncu, ob tem razgibali možgančke in krepili spomin, ustvarjanju mavric, ki jih bodo lahko odnesli domov… in še kaj.

FOTO KOTIČEK IN SLIKANJE S SLONČKOM

V foto kotičku boste pod pisano mavrico s slončkom Malim Ganešo ustvarili lep spomin, saj bo tam za vas, vedno nasmejana fotografinja Nives Brelih, ustvarila fotografijo.

MAVRIČNA TORTA IN ZABAVA

Prave zabave pa seveda ni brez slastne torte. Ker bo cela zabava v mavričnem vzdušju, bo tudi torta mavrična. Nato pa sledi zabava, druženje. Otroci se bodo lahko igrali, starši pa malo sprostili in poklepetali ob pijački. Igre, smeha in dobrega vzdušja ne bo manjkalo.

GLASBENO PRESENEČENJE

Slonček pa ima ta dan še eno presenečenje za vas, ki pa bo ostalo skrivnost do takrat.

Dogodek bo vodila Dijana Žiberna.

PREDSTAVITEV KNJIGE BO:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Za zabavo bo poskrbela Hiša plesa.

ZAKAJ JE PRAVLJICA TAKO DRAGOCENA?

Več o knjiigi:

Ta knjiga ni klasična slikanica, ki otroke spodbuja k branju, temveč slikanica z dodano vrednostjo, kajti poleg branja otroke spodbuja k opazovanju in prepoznavanju svojih čustev ter soočanju z njimi. Hkrati pa preko spoznavanja sklopa vaj Pozdrav soncu spodbuja tudi h gibanju, ki ima vrsto pozitivnih učinkov. Slonček s svojim zgledom najmlajše uči, kako lahko z izbranimi mislimi, besedami in dejanji tudi manj sončni dnevi, ko zapiha veter strahu, udari strela jeze ali dežuje od žalosti, postanejo prijetnejši ter polnejši razumevanja do sebe in drugih.

O avtorici:

Svojo veliko ljubezen do otrok je odkrila že zelo zgodaj. Je diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok in mednarodno certificirana učiteljica joge. Svoje poslanstvo je našla v predajanju znanja najmlajšim. Ustanovila je šolo joge za otroke pod imenom Mali Ganeša. Vodi različne delavnice joge za otroke, družinske delavnice ter različna izobraževanja. Je avtorica prvih slovenskih joga kartic in sestavljanke Pozdrav soncu.

Mami, oči jaz grem na zabavo!

Pridruži se nam na najbolj mavrični zabavi leta.

cena SAMO 25 EUR + DARILO

(OB NAKUPU VSTOPNICE DOBITE KNJIGO MALI GANEŠA IN NJEGOVA SKRIVNOST ).

Knjigo dobite na dan dogodka. 

Pomembno: Shranite si številko naročila, to številko boste pokazali pri vstopu na dogodek.

Vstopnica velja za 1 odraslo osebo in otroke iz iste družine.