Družinska joga

POVEZOVANJE OTROK IN STARŠEV SKOZI JOGO

Družinska joga je FANTASTIČNA

V današnjem svetu, kjer so starši in otroci zelo zaposleni, družinska joga ponuja čudovit prostor za skupno kakovostno, zdravo in srečno preživljanje prostega časa.

Brez mobilnih telefonov, brez tablic in televizorjev in brez drugih dolžnosti. Samo vi in vaši otroci.

Družina je zelo pomembna in potrebna sta čas in skrb, da jo negujemo in omogočimo. Joga je kot nalašč za to! Otroci in starši uživajo v skupni vadbi joge in krepijo vezi, medtem ko drug drugega podpirajo in se zabavajo.

Družinska joga je zelo posebna

Je odlična priložnost, da se starši in otroci med seboj opazujejo in učijo.

Starši lahko vidijo kako se njihovi otroci učijo in kako komunicirajo z drugimi otroki in odraslimi. Otroci pa vidijo svoje starše kot učence, kar se ne dogaja prav pogosto in kar je odličen zgled njihovim otrokom.

Namen družinske joge je povezovanje.

Da se počutimo žive in negovane, da čutimo da smo našli svoje mesto na tem svetu, se moramo počutiti povezane. Včasih smo tako daleč narazen, ko sedimo drug poleg drugega. Ste videli družinske večerje, kjer so vsi na svojih mobilnih telefonih?

Za povrnitev bližine potrebujemo družinsko jogo.

Gre za povezovanje, zato naredimo veliko skupinskih položajev in položajev v paru. V vsaki pozi se fizično dotaknemo in povežemo. To je najbolj transfomativno in vedno bolj zabavno.

V vseh položajih najdemo načine, kako se povezati: obrnjeni smo drug proti drugemu, eden za drugim, hrtbet ob hrbet, eden nad drugim ali pa prijem rok.
Položaji so prilagojeni razlikam v velikosti med starši in otroki.

VSAK MESEC NA DRUŽINSKI DELAVNICI 

V družinski jogi poskrbimo za čimveč ljubečih kretenj:

Pogled drug drugemu v oči, koordinacija diha, držanje za roke, masaža, izmenjava izkušenj, podpiranje drug drugega, pozitivne povratne situacije, smeh in nasmehi, objemi, šepet ljubkovalnih besed.

Komunikacijske spretnosti in ljubeče povezave, ki jih razvijamo med varnim in sproščenim vzdušjem družinske joge, bodo v stresnih časih dolgo služile družini.

Družinska joge je priložnost za srečanje z drugimi starši in ustvarjanje nove skupnosti podobno mislečih.

Pridružite se nam!

Izberi tečaj

Izberi med tečaji joge za otroke, najstnike ali družine. Za dodatne informacije pokliči
ali napiši email.

l

Oddaj prijavo

Vpiši svoje podatke in preko spletnega obrazca oddaj prijavo.

Prvi obisk

Pridi in uživaj na najbolj igrivi jogi. 

mnenja

Vtisi družin

“Z vadbo joge smo zelo zadovoljni. Pri njej otrok dejansko sodeluje. Za razliko od drugih stvari, ki smo jih sprobali. Pravi, da gre na jogico in sama izvaja različne elemente tudi doma.”

Kristina, mamica

“Maja, draga Maja. Ti, tvoja energija in način kako vodiš to družinsko jogo je fantastičen! Pomiri mene, umiri tudi mojega otroka, dodatno naju poveže in rezultat je pravljičen in čaroben. Hvala, ker si.”

Polona, mamica

“Sama že nekaj let hodim na jogo in sem večkrat želela jogo približati tudi otrokoma. Danes smo združili jogo in druženje. Otroka in jaz smo bili navdušeni.”

Maja, mamica

Mami, oči jaz grem na jogo!

Pridruži se nam na najbolj kul jogi za družine