Mednarodno certificiran učiteljski tečaj joge za otroke

POSTANČITELJ JOGE ZA OTROKE

IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje priznano s strani mednarodne organizacije Yoga Alliance International

Na izobraževanju bomo spoznali kako jogo približati našim najmlajšim na igriv, zabaven in sproščen način.

Izobraževanje je namenjeno vzgojiteljem, učiteljem, staršem in vsem, ki radi delate z otroki. Prav tako je namenjen učiteljem joge, ki želijo spoznati otroški svet joge.

Na izobraževanju dobite priročnik  za poučevanje in diplomo z nazivom Učitelj joge za otroke. Možnost pridobitve mednarodnega certifikata YAI.

Vsi zaposleni v vzgoji in izobraževanju dobite tudi potrdilo, ki ga lahko uveljavljate pri napredovanju.

izobraževanje

je namenjeno

Prisluhnite 30-min brezplačnemu webinarju z Majo

V 30 minutah vam bomo pobližje predstavili:
 • kako poteka joga z otroki,
 • kako lahko vi kot učitelj pritegnete otroke z majhnimi triki in tehnikami,
 • kako jogo približati našim najmlajšim na igriv, zabaven in sproščen način.

Na izobraževanju se poglobljeno lotimo in izurimo vseh ključnih področij, ki se jih dotaknemo v webinarju.

Na izobraževanju bomo spoznali:

 • jogijske položaje za otroke in kako jih pokazati na igriv, sproščen in zabaven način,
 • dihalne tehnike, igre dihanja in pripomočke s katerimi otroci ozavestijo dih,
 • sprostitvene dejavnosti, vizualizacije in vaje čuječnosti,
 • masaže za otroke,
 • položaje joge v paru,
 • osnovne položaje akrojoge,
 • pravljično jogo,
 • kako samostojno pripraviti uro joge,
 • nasvete in trike za uspešno uro,
 • družinsko jogo.

lokacija, čas

Prijavite se na izobraževanje

NOV DATUM IZOBRAŽEVANJA:

20.-22-.9.2024 v Ljubljani

 

Petek: 15.00- 19.00

Sobota: 8.30- 18.00

Nedelja: 8.30- 18.00

Vse informacije na info@maliganesa.si 

Cena : 370 eur 

 

Število mest je omejeno!

Mesto na izobraževanju si zagotovite s plačilom akontacije v vrednosti 170 eur.

 

za vse udeležence izobraževanja

30 POBARVANK V PDF-ju 

 

PUZZLE POZDRAV SONCU 

vizija

Malega Ganeše

Je učiti jogo na igriv in zabaven način ter predajati znanja in dolgoletne izkušnje kako otrokom ponuditi orodja in znanje o telesu in dihanju, kar jim pomaga pri vseh življenjskih okoliščinah.

MNENJA

vtisi udeležencev

“Maja, hvala tebi za ta čaroben vikend, poln novih znanj in izkušenj. Prav vse od prve do zadnje teme mi je bilo zanimivo. Po dolgem času je spet pokukal iz mene otrok. Všeč mi je kako s svojo mirnostjo in dobro voljo predajaš znanje na nas ter nas hkrati polniš z energijo.

Počutje O-D-L-I-Č-N-O.”

Špela, dipl.vzgojiteljica

“Jaz sem tako vesela in srečna, da sem se udeležila tega tečaja in lahko rečem samo hvala. Na začetku sem prišla malo s strahom, ker nisem vedela kaj me čaka, potem pa si me s svojo energijo, znanjem, veseljem tako pritegnila, da sem srkala vase besede kot goba. Všeč mi je bil način, ki si ga izbrala od položajev, zgodb in tehnik. Hvala tudi za priročnik, ki bo zdaj z mano romal vsak dan v šolo. Resnično si mi približala način uporabe joge za otroke. Vse to bom z veseljem uporabila.

Hvala iz srca.”

Viktorija, dipl.učiteljica razrednega pouka

“Hvala tebi Maja. Na tem izobraževanju sem dobila več kot sem pričakovala. Tvoje izkušnje in predajanje znanja je izjemno. Še posebej se me je dotaknilo, ker si tako odprta in brez skrivnosti in dobrodušno deliš svoje znanje. To sem doživela le malokrat.”

Marta, dipl. vzgojiteljica

“Prekrasno izobraževanje, kjer sem spet našla stik z notranjim otrokom in igrivo energijo. Maja hvala ti! Si krasna, topla, iskrena in odprta oseba. V teh dneh sem se naučila veliko! Hvaležna sem za to izkušnjo in znanje, ki si nam ga predala.”

Ela, študentka

“Na izobraževanju sem dobila veliko znanja in poglobila spoznanje, da je bistvo v življenju stvari delati s srcem. Ko to ozavestiš, zmagaš. Hvala, ker si!

Martina, mamica

“Čudovit vikend, ogromno znanja in novih idej sem dobila. Čas je kar prehitro minil. Dobila sem konkretne usmeritve za izvajanje joge z otroki. Definitivno bom to prenesla naprej najprej svojim otrokom, nato pa uporabila še pri plesnih treningih. Maja čudovita si. Imaš krasno energijo. Hvala!”

Vesna, mamica, učitljica plesa

“Maja, ta dva dneva sta mi dala več kot katerakoli druga stvar, izobraževanje, fakulteta. Presegla si vsa moja pričakovanja. Predala si toliko znanja, svoje topline, in dobre energije. Samo znanje je izjemno, odprlo mi je nov pogled na delo z otroki, na jogo in samo sebe. Presenetilo m je kako odprta si, koliko znanja in izkušenj imaš. Tvoje izkušnje so ogromna dodana vrednost temu izobraževanju.  Prav tako je sama izvedba res dovršena. To da si nas vključila v vse dejavnosti je super, ker dobiš svojo izkušnjo. Pustila si, da se odpremo, tudi za nas si ustvarila varen prostor in nas sprostila. To sem resnično potrebovala.

Hvala za tvoje znanje in energijo.

Res si izjemna.”

Kaja, študentka

Igriva joga za otroke

Izobraževanje, ki prebudi otroka v vas in ponovno pričara otroško igrivost in razigranost, s katero boste poleg vsega znanja, ki ga boste pridobili, približali jogo otrokom na sproščen in igriv način.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO,

PRIJAVI SE ZDAJ!

 Izobraževanje bo izpeljano ob upoštevanju NIJZ priporočil ob preprečevanju COVID-19. V kolikor ga ne bo možno izpeljati v tem terminu, bo izpeljan takoj, ko bo mogoče. Hkrati si organizator pridružuje pravico do spremembe termina, če zaradi bolezni ali druge višje sile ne bo mogel izvesti izobraževanja v dogovorjenem roku.