Puzzle Pozdrav soncu

Več kot le igra!

dodatna vzpodbuda

Puzzle Pozdrav soncu

Da razmigamo možgane in ne samo telesa, nas slonček vabi tudi k sestavljanju puzzel Pozdrav soncu. Pozdrav soncu je ena najbolj preprostih vadb joge, saj je sestavljena iz zaporedja položajev, ki otroke spodbudijo h gibanju in spoznavanju joge. Ko otrok sestavi puzzle Pozdrav soncu in s tem razmiga miselne sposobnosti, lahko preizkusi jogijske položaje, ki jih na sestavljanki prikazuje slonček.

PUZZLE POZDRAV SONCU

ZABAVA!

Puzzle so neverjetno zabavne! So več kot le igra, ker imajo na otroške možgane zelo dobre učinke. Pomagajo razvijati motorične spretnosti rok in kognitivne sposobnosti. Izboljšujejo tehnike reševanja problemov.

PUZZLE POZDRAV SONCU

POZDRAV SONCU

Pozdrav soncu je tradicionalna vadba joge, sestavljena iz zaporedja jogijskih položajev, ki so usklajeni z dihom. Ima neverjeten učinek, saj prebudi celotno telo in je čudovit dodatek pri ustvarjanju srečnejšega in bolj zdravega življenja.

mnenja

vtisi o puzzlih

“Puzzle so krasne. In papir od navodil in škatla je je neveretno prijetna na otip. Res so nekaj posebenga.”

Anja, mamica

mamica

“Midva sva jih že sprobala. Uživala, se zabavala in ko je bila sestavljanka sestavljena sva pozdravila sonček. Tok zabavne puzzle, da ti ne bo žal, če jih kupiš.”

Mojca, učiteljica joge

mamica

“Sestavljanka je čudovita! Komaj čakam, da jo preizkusim v vrtcu. Hvala.”

Anika, dipl. vzgojiteljica

mamica

Igra na zabaven in sproščen način

Komplet vsebuje 25 kosov. Sestavljanka je okrogle oblike v velikosti 45 cm. Priložena je zloženka z navodili in opisi položajev.

Namenjeno otrokom od 4 let naprej.